DEGUSTAČNÍ VEČER

18:00 - 22:00

ČTVRTEK 22.5.2025

CO SI CHYSTÁME NA MENU?


•𝐀𝐦𝐮𝐬𝐞-𝐛𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞:
Pani Puri 
tamarind – švestka – chilli - máta

•𝐂𝐡𝐨𝐝𝐲:
Maeun Memil Guksu korejské soba nudle 
soba nudle - sušený tuňák Bonito – sardinky – gochugaru – gochujang - variace fermentovaných salátků

Táiwān Jī Tāng slepičí polévka 
jojoba - kardamom - semena lotosu - slepičí Wonton knedlíček - Shaoxing víno – ženšen - domácí nudle - chilli

DIM SUM knedlíčky
 ~Sečuánské vepřové s arašídy a chilli dipem ~Shāomài vepřová krkovice, krevety & kaviár masago ~Panco smažená vepřová líčka

Gulai Daging Malajské Red curry s kachním prsem 
sous-vide opečené kachní prso – galangal - limetové listy - citrónová tráva - kokosové mléko - jasmínová rýže 

𝐒𝐥𝐚𝐝𝐤𝐚́ 𝐭𝐞𝐜̌𝐤𝐚:

Kaffir Lime Doughnuts s pandánem - limetové listy - sladké
jablečné chutney -  kokosové mléko

CENA DEGUSTAČNÍHO MENU JE 1590 Kč,
rezervace a platba je nutná dopředu.



Tentokrát si chystáme večer  ve znamení našeho DEGUSTAČNÍHO MENU.

Z inspirace z našich cest po Asii si chystáme hned 6 chodů, které vás provedou gastronomickou cestou napříč Koreou, Tchaj-wanem, Malajsií, Srí Lankou a Thajskem!

Tyto země jsme vybrali cíleně, zanechali v nás nejvíc vzpomínek a zážitků.

V Koreji jsme v roce 2016 strávili něco přes půl roku, při pomoci s otevíráním restaurace.

Tchaj-wan jsme v roce 2018 projeli s batohem na zádech celý dokola a milejší národ, jsme během našich cest snad nepotkali.

V Thajsku jsme byli dokonce třikát, v roce 2014, 2016 a na přelomu roku 2019 a 2020. Nový rok jsme tak zvládli oslavit v Bangkoku, projeli jsme sever Thajska a dokonce si dali inspiraci pro naše kurzy vaření v Chiang Rai.

Srí Lanka a Malajsie pak byli jedny z prvních našich cest, jejichž chutě se prostě nedají zapomenout.

A tak vzniklo naše degustační menu.

Každý z chodů vám samostatně představí náš šéfkuchař Ladislav Dvořák, abyste i vy načerpali atmosféru Asie. 

Cena degustačního menu je 1590 Kč na osobu.

Tentokrát je rezervace přes rezervační webový formulář níže nutná. Na základě rezervace Vám pak zašleme i QR kód k platbě degustačního menu.

Počet míst máme výjimečně omezen maximálně na 32 osob.

Budeme se těšit! TT


REZERVACE STOLU NA DEGUSTAČNÍ MENU
(na rezervaci Vám nepřijde automatická odpověď,
vyčkejte prosím tedy na naše potvrzení emailem, odpovíme Vám co nejdříve)